5000 hibe başvuru

Hibe desteğine nasıl başvurulacak?

HİBE DESTEĞİ BAŞVURUSU E DEVLET'TE Başvuruların yalnızca e-Devlet üzerinden alınacağı belirtilen açıklama, şöyle sürdürüldü: “Destek başvuruları 25 Mayıs 2021 Salı günü başlayacak olup, 30 gün süre ile (23 Haziran 2021 Çarşamba günü 23.59'a kadar) devam edecektir.

Esnafa hibe desteği ne zaman ödenecek?

Koronavirüs pandemisinden etkilenen esnaflara verilen hibe desteği yapılacak değerlendirmeler ile ödeniyor. Ticaret Bakanı Muş, esnafa yönelik 3 bin lira ve 5 bin liralık hibe desteği ödemesinin, 10 Haziran tarihinden itibaren yatmaya başlayacağını bildirdi.

Devlet hibesi kimlere verilir?

Devlet Hibe Kredisi Kimlere Verilir

  • Hayvancılık faaliyet sürdüren çiftçilere hibe kredi verilmektedir.
  • Tarımsal örtü altı ve üst bitkisel üretim yapanlar hibe kredi talep edebilmektedirler.
  • İş fikrine yönelik proje üreten yeni girişimcilere hibe kredi desteği verilmektedir.

Hibe Başvurusu ödeme bekliyor ne demek?

Hibe desteği ödeme bekliyor uyarısı, ödeme kapsamındaki vatandaşın, ödemelerinin sırası geldiğinde yatacağı anlamını taşımaktadır.

3 bin TL destek başvurusu nasıl yapılır?

Destek başvuruları ve itirazlar elektronik ortamda “www.turkiye.gov.tr” internet adresi üzerinden yapılacak. Başvuruların uygun bulunması halinde ilgilinin banka hesabına destek ödemesi yapılacak. İlgilinin belirttiği banka hesabına aktarılamayan bedeller serbest ödeme yöntemiyle verilecek.

500 TL para yardımı nasıl alınır?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il müdürlüklerinden talep edilen evrak ve başvuru formlarını alıp kaymakamlıklara ve sosyal yardımlaşma bürosuna giderek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Ailelere ödeme her ay düzenli olarak yapılacak ve çocuğu olmayanlara da yardım verilecek…

Destek ödemeleri ne zaman yapılacak?

Buna göre, T.C. kimlik numarasının son hanesi "8" olanlara 17 Aralık 2021 Cuma günü saat 18:00'den itibariyle, "6" olanlara 24 Aralık 2021 tarihinde, "4" olanlara 31 Aralık 2021 tarihinde, "2" olanlara 07 Ocak 2022 tarihinde, "0" olanlara ise 14 Ocak 2022 tarihinde ödeme yapılacaktır.