Vakıf hizmet bedeli ödeme

Ehliyet vakıf payı ödeme nereye yatırılır?

Bu nedenle Sürücü Belgesi “Vakıf Hizmet Bedeli” aşağıda belirtilen “Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Hesaplarına” yatırılmalıdır.

Polis Vakfı Ücreti Hangi Bankaya?

Açıklama; Ziraat Bankası Maliye Payı ve Vakıf Payını birlikte almaktadır. Ayrı ayrı yatırılmaması rica olunur. ATM Tahsilatı Yapılmaktadır.

Sürücü belgesi yenileme harcı ücreti Vakıf bedeli nereye yatırılır?

Ehliyet Yenileme ücreti Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Trafik vakfınca protokol yapılmış ödeme yapılabilen banklara yatırılabilir.

Sürücü belgesi vakıf payı nedir?

Ehliyet alma sürecinde kurs ücretleri, harç ücreti ve sınav ücreti gibi pek çok ödeme gerçekleştirilir. 2022 yılında ehliyet fiyatları şu şekildedir; A, A1, A2 ve F Sınıfı İçin Harç Ücreti: 370 TL, Değerli Kağıt Bedeli: 280 TL, Vakıf Payı: 60 TL, Toplam: 710,40 TL.

Ehliyet vakıf payı ödeme ne kadar?

Ehliyet yenileme işleminde yalnızca değerli kâğıt bedeli ve vakıf katkı payı olarak belirlenen 15 TL'nin bankaya ödemesi yapılmalı ve dekont Emniyet Müdürlüğüne iletilmelidir. Eski tip ehliyete sahip olanlar için kayıp ehliyet işleminde yalnızca değerli kâğıt bedeli ve vakıf katkı payının ödenmesi gerekir.

Sürücü belgesi değerli kağıt bedeli nereye ödenir?

Bu bankalardan Ziraat Bankası ve Halk Bankası, Değerli Kağıt Bedeli ve Vakıf Hizmet Bedelini (13+2=15 TL.) birlikte tahsil etmektedir. Diğer bankalar Vakıf payı ve Maliye payını ayrı ayrı tahsil etmektedirler. Bankalar tarafından havale ücreti alınmamaktadır.

Polis Vakfı Nedir?

Vakfın amacı nedir? Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'nın amacı, Türk Polis Teşkilatı'nın güçlendirilmesi ve her yönü ile Teşkilatın en ileri düzeye yükseltilmesi hususunda Vakıf'ça gerçekleştirilebilecek her türlü hizmeti ifa ile bu amaca varabilmek için Türk Ulusu'nun maddi ve manevi desteğini sağlamaktır.