Et fiyatları izmir

1 kilo kırmızı et kaç TL?

Kuşbaşı etin kilosu 55 TL'yken 60-65 TL arasında satılıyor. Kaliteli etler dediğimiz bonfile, biftek gibi etlerin kilosu da 90 TL'den başlayan fiyatlardan satılıyor.

Dana karkas kesim ne kadar?

BölgeDana(Esk. Hariç)Kuzu(Esk. Hariç)
İç Anadolu Bölgesi68.1069.30
Doğu Anadolu Bölgesi66.5068.00
Güneydoğu Anadolu Bölgesi66.2569.70
Karadeniz Bölgesi69.4071.40

Turkiyede et kac lira?

Kasaplarda et fiyatları Kuzu Kuşbaşı: 130 TL. Kuzu Pirzola: 165 TL. Kuzu Gerdan: 95 TL. Dana Kuşbaşı: 100 TL.

Kuzu Karkas ne kadar?

Ürün AdıBirimOrtalama (TL)
ET ( SÜT KUZUSU )KG80.260
KUZU ETİ BUTKG72.930
KUZU ETİ KARKASKG68.460
KUZU ETİ KOLKG64.420

Et kaç TL 2021?

2021 Yılı Et Fiyatları Sığır Kuşbaşı ise 40 TL'den satılırken, biftek 49 TL, pirzola 65 TL, bonfile 84 TL'den alıcısını bekliyor.

Bir kilo et kaç TL 2021?

2021 yılının eylül ayında dana etinin ortalama kilogram fiyatı 65,12 TL olarak hesaplandı. – Veri Kaynağı

Karkas ağırlığı nasıl hesaplanır?

Genellikle hayvanın toplam ağırlığının bir kısmıdır ve sığır için orijinal ağırlığın ortalama% 59'u kadardır. Bir hayvanın karkas oranının tespitinin tekil bir yolu yoktur. Çünkü kalan kemikli et onun bütün olarak pişirilip pişirilmeyeceğine veya ayrı parçaların satışı için daha fazla kesilip kesilmeyeceğine bağlıdır.