Devlet memurluğu için istenen sağlık raporu

Memurluk için sağlık raporu nasıl alınır?

Tam teşekküllü sağlık raporu, devlet hastanelerinden, özel hastanelerden ve aile hekimlerinden alınabilir. Belirlenen doktorlara tek tek muayene olup onay almak gerekmektedir. Bu konuyu sakın ihmal etmeyin. Kontrolünüzü yaptırıp ondan sonra onay almalısınız.

Sağlık raporu alırken nelere bakılıyor?

Heyet raporu alacak olan kişi dahiliye, iç hastalıkları, genel cerrahi, kulak burun boğaz ve göz hastalıkları bölümünde muayene olurlar. Ayrıca göz hastalıkları, nöroloji, ruh ve sinir hastalıkları bölümlerinde muayene olunduktan sonra heyet raporu alınır.

Devlet memuru sağlık raporu nereden alınır?

4-Hastalık raporları (geçici görev, kanuni izin ve acil vakalar hariç) memurun memuriyet mahallinden ya da memuriyet mahallindeki sağlık hizmeti sunucusunun sevk ettiği sağlık hizmeti sunucusunda alınır.

Sağlık raporu alan memur çalışabilir mi?

(2) Yıllık iznini kullanmakta iken hastalık raporu verilen memurun hastalık izin süresinin yıllık izninin kalan kısmından daha fazla olması hâlinde, hastalık izninin bitimini müteakiben memurun göreve başlaması zorunludur.

Sağlık raporu almak için hangi bölümden randevu alınır?

İç hastalıkları (Dahiliye)

Sağlık raporu icin hangi tahliller yapılıyor?

Sağlık Tetkikleri ;

  • AKCİĞER GRAFİSİ : …
  • İŞİTME TESTİ (ODYOMETRİ): …
  • SOLUNUM FONKSİYON TESTİ (SFT) : …
  • KAN TESTLERİ: …
  • İDRAR TAHLİLLERİ
  • PORTÖR :Gıda sektörü çalışanları ile kreş ve yuvalarda görevli olanlarda portör testlerinin yapılması yasal bir zorunluluktur. …
  • AŞILAR :

Sağlık raporu için hangi testler yapılır?

Akciğer grafisi, odyometri, EKG, hemogram, lipid paneli, tam idrar tahlili, madde bağımlılığı testleri, göz muayeneleri, dahiliye, ortopedi, kardiyoloji ve psikiyatri; gemi adamı sağlık raporu almak için uygulanan test ve tetkikler arasında yer alır.