Boğaziçi bilgisayar mühendisliği akademik kadro

Boğaziçi Bilgisayar mezunları ne yapıyor?

Oracle, Google, Logosoft, Veripark gibi sektördeki firmalarda ve büyük yazılımevlerinde ulaşımdan, tıp sektörüne, restoranlardan, hukuk bürolarına, akıllı tarımdan, bankacılığa kadar her sektör için yazılım çözümleri üretilmesi için çalışabilirler.

Boğaziçi Yazılım Mühendisliği kaç yıl?

Yazılım Mühendisliği Bölümü Eğitim Süresi Kaç Yıldır? Yazılım Mühendisliği Bölümü eğitim süresi 4 yıldır. Yazılım Mühendisliği Bölümü ilk yılında yazılım geliştirme, ikinci yılında veri yapıları, üçüncü yılında web uygulamaları geliştirme, dördüncü yılında ise yapay zeka alanında eğitimler verilir.

Boğaziçi Bilgisayar kaç yıl?

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği eğitim kalitesi, akademik kadrosu, sosyal etkinlikleri ve öğrenci öğretmen ilişkileri açısından hatırı sayılı bir üniversite. 4 yıl boyunca aldığınız eğitim sizi her açıdan çalışma ortamına hazırlıyor.

Boğaziçi Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği var mı?

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, tüm dünyada adı bilinen, önde gelen, ülkemizin en iyi Bilgisayar Mühendisliği Bölümüdür. 20 tam zamanlı, 1 yarı zamanlı doktoralı öğretim üyesi, 50'ye yakın asistanı ile, Türkiye'deki en iyi eğitim kadrosuna sahiptir.

Boğaziçi Üniversitesi mezunları nerelerde çalışıyor?

Boğaziçi Üniversitesi mezunları gerek edindikleri yüksek akademik bilgi gerekse de sosyal becerilerini üst düzeye çıkaran imkanlara sahip olmaları sayesinde; bilim dünyasında, sanat dünyasında, iş hayatında, devlet kademelerinde, akademide, özel sektörde, eğitim kurumlarında, sağlık sektöründe, bilişim ve yazılım …

Bilgisayar mühendisi ne iş yapar ne kadar maaş alır?

2022 Bilgisayar Mühendisi Maaşları Bilgisayar Mühendisi maaşı ortalama aylık 8064 _TL'dir. En düşük Bilgisayar Mühendisi maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 11875 _TL'dir.

Yazılım mühendisliği Master kaç yıl?

Programı başarıyla bitirenlere "Yazılım Mühendisliği Yüksek Lisans Diploması" verilmektedir. Yazılım Mühendisliği Programı, üç yarıyılda bitirilecek şekilde planlanmıştır ve en fazla 6 yarıyılda bitirilmelidir. Dersler, önkoşul dersleri, zorunlu dersler ve seçmeli dersler olarak üç gruba ayrılmıştır.