Ankara şehir hastanesi doktor listesi

Ankara Şehir Hastanesi hangi bölümler var?

Kalp ve Damar Cerrahisi, Çocuk Hastanesi, Nöroloji, Kadın Doğum, Genel Cerrahi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Onkoloji, Psikiyatri ve Ana Hizmet olarak farklı binalarda hastalarına hizmet veren hastane hem acil hem de normal hastalar olmak üzere günde yaklaşık 38 bin kişiye hizmet veriyor.

Ankara şehir hastanesi randevusuz gidilir mi?

Ankara Şehir Hastanesi'nde muayene veya tedavi olmak isteyen hastalar öncelikle randevu almak zorunda. … Bu iki yöntem üzerinden de randevu alamayan vatandaşlarımız Alo 182 Hasta Randevu numarasından gerekli işlemleri yaptırabilirler.

Ankara Şehir Hastanesi kimin?

CCN Holding'in üstlendiği ilk açılan Şehir Hastanesi olan Mersin ve Ankara Bilkent'in yatırım tutarı 1,5 milyar dolar civarında, 25 yıllık kira ödemesi de 4 milyar dolar civarında tahmin ediliyor.

Ankara Şehir Hastanesinden nasıl randevu alınır?

Ankara Şehir Hastanesi'nden randevu almak için ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Alo182 aranır. Çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. kimlik numaranız verilir. Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir.

Ankara şehir hastanesinde kaç bölüm var?

Hastanede 131 ameliyathane, 904 poliklinik ile 82 VIP oda, 1.554 tek yataklı oda, 725 çift yataklı oda ve 700 yoğun bakım ünitesinde toplam 3.704 yatak vardır. Diyaliz kliniği 38 yataklıdır. Hastane tam kapasite çalıştığında günde 30.000 hastaya hizmet verecek ve 8.000 acil servis hastasınını tedavi edecektir.

Şehir Hastanesinde hangi bölümler vardır?

Ankara Şehir Hastanesi, Genel Hastane, Ana Hastane Binası, Kalp ve Damar Hastanesi, Nöroloji Hastanesi, Çocuk Hastanesi, Kadın Doğum Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ve Psikiyatri Hastanesi olmak üzere toplam 9 ana binadan oluşuyor.

Hastanelerde randevusuz muayene oluyor mu?

Randevusuz hastaneye gidilir mi? Sağlık Bakanlığı (MHRS) Merkezi Hekim Randevu sisteminin 182 nolu telefonundan, www.mhrs.gov.tr randevu alarak RANDEVULU MUAYENE olabilirsiniz. Hastanelere ve bağlı semt polikliniklerinde bazı sınırlamalar hariç RANDEVUSUZ MAUAYENE alınmıyor.